Dette er tekstversionen af Velkommen til PsykInfo
Klik her for at komme til den grafiske version af Velkommen til PsykInfo

Om sitet - Læs op - Sitemap


Velkommen til PsykInfoMenneskebiblioteket med EN AF OS-ambassadører
24. august 2018
Den 26. august til arrangementet "En sindssyg god søndag i Middelfart vil der være et menneskebibliotek med EN AF OS-ambassadører.
Tirsdag den 25. september - Livet med demens
20. august 2018
Ca. 80.000 danskere er ramt af demenssygdomme, som påvirker evnen til at fungere i hverdagen. Det kan blive svært at huske, udføre kendte opgaver, finde vej og være sammen med mange mennesker.
Onsdag den 26. september - NATUR & PSYKE: Svampetur i Frøslev Plantage
19. august 2018
For mange mennesker kan det være afstressende og helbredende at opholde og bevæge sig i naturen. Samtidig samler vi smukke billeder til hukommelsen, som vi kan tage med os hjem.
Onsdag den 26. september - At være pårørende til et menneske, der truer med eller har forsøgt selvmord
18. august 2018
Det er følelsesmæssigt hårdt at være tæt på et familiemedlem eller en ven, som har forsøgt selvmord og er selvmordstruet. Handlingen skaber usikkerhed og kaotiske følelser hos de pårørende.
Lørdag den 29. september - De frivillige foreningers dag
17. august 2018
PsykInfo Svendborg bakker op om det kæmpe arbejde de frivillige foreninger udfører. Det gør vi blandt andet ved at være en del af den stand som foreningerne Bedre Psykiatri og SIND har på Ramsherred i Svendborg.
Mandag den 1. oktober - Skizotypisk sindslidelse
16. august 2018
Skizotypi dækker over en personlighedsændring med ejendommelig tankegang, excentrisk adfærd og et forstyrret følelsesliv. Sygdommen minder om skizofreni, men er uden egentlige psykotiske symptomer.
Mandag den 1. oktober - At leve med en spiseforstyrrelse
16. august 2018
En spiseforstyrrelse kan komme til udtryk på flere forskellige måder, f.eks. ved at undlade at spise (anoreksi), ved fremprovokeret opkast (bulimi), ved regulær overspisning (binge eating disorder), ved et overdrevent fokus på at være sund (ortoreksi) og ved et ønske om en større og mere muskuløs krop (megareksi).
Tirsdag den 2. oktober - Stress, udbrændthed og depression
15. august 2018
Stress, udbrændthed og depression hører til de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Men hvad er stress, hvad er depression og er der tale om en folkesygdom?
Tirsdag den 2. oktober - Angst
15. august 2018
Angst er et af de mest almindelige symptomer, som mennesker søger læge for. Over en tredjedel af dem, der henvender sig til deres læge med et psykisk problem, klager over angst. Mindst hver tiende bliver ramt af angst én gang i livet.
Efterårskalenderen er klar
4. juli 2018
Så er den nye kalender for efteråret klar med en masse spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud fredag den 10. august, men den kan også ses her på hjemmesiden.
PsykInfo flytter til Vejle
19. juni 2018
PsykInfo flytter sammen med Psykiatriens administration til nye lokaler i Vejle. Her har vi første åbningsdag fredag den 22. juni.

 


Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk