Dette er tekstversionen af Velkommen til PsykInfo
Klik her for at komme til den grafiske version af Velkommen til PsykInfo

Om sitet - Læs op - Sitemap


Velkommen til PsykInfoOnsdag den 20. november - Dobbeltdiagnoser
1. november 2019
Dansk forskning viser at ca. 50 % af alle, der har en psykisk sygdom også har et misbrug. Denne problematik kaldes for dobbeltdiagnose og har i mange år været en udfordring for såvel psykiatriens personale som personalet i misbrugscentrene.
Torsdag den 21. november - Informationsmøde mellem Psykiatrien og ungdomsuddannelserne
31. oktober 2019
Formålet med informationsmøderne er bl.a. at give deltagerne større kendskab til de konkrete tilbud, der findes i psykiatrien og ikke mindst være med til at understøtte dialogen mellem psykiatrien og ungdomsuddannelserne.
Torsdag den 28. november - Spiseforstyrrelsen tvangsoverspisning (BED)
30. oktober 2019
BED er en spiseforstyrrelse og kaldes på dansk tvangsoverspisning. Tvangsoverspisning er karakteriseret ved, at man mister kontrollen over maden og indenfor kort tid spiser store mængder mad. Overspisningen er forbundet med skyld og skam.
Tirsdag den 3. december - Psykiatriske diagnoser i barndommen - kan de forebygges?
29. oktober 2019
Henvisningstallet til børne- og ungdomspsykiatrien har været støt stigende gennem mange år og mere end 15 % af en årgang kommer i kontakt med psykiatrien inden de bliver 18 år. Mange søger en forklaring på denne udvikling.
Mandag den 9. december - Informationsmøde mellem Psykiatrien og ungdomsuddannelserne
27. oktober 2019
Formålet med informationsmøderne er bl.a. at give deltagerne større kendskab til de konkrete tilbud, der findes i psykiatrien og ikke mindst være med til at understøtte dialogen mellem psykiatrien og ungdomsuddannelserne.
Lån en levende bog
18. juni 2019
"Lån en levende bog" består en gruppe af EN AF OS-ambassadører, som hver repræsenterer en bog. Dette betyder, at man kan låne en levende bog, mennesket fra bogen, og stille alle de spørgsmål, der gerne dukker op, når man sidder og læser en spændende bog.
Første uddannelsesforløb for tidligere patienter vel overstået
5. juni 2019
Det første hold på et helt nyt uddannelsesforløb for tidligere patienter i Psykiatrien i Region Syddanmark har færdiggjort peer-uddannelsen.
Åben rådgivning i lokalpsykiatrien
1. april 2019
En gang om måneden er der åben rådgivning 13 forskellige steder i regionen, hvor man kan møde op og få en personlig samtale med en rådgiver. Rådgivningen er anonym og tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

 


Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk