Dette er tekstversionen af Velkommen til PsykInfo
Klik her for at komme til den grafiske version af Velkommen til PsykInfo

Om sitet - Læs op - Sitemap


Velkommen til PsykInfoForårskalenderen er klar
20. december 2017
Så er den nye kalender for foråret klar med mange spændende arrangementer. Kalenderen er sendt ud i regionen og kan også ses her på hjemmesiden.
Onsdag den 21. februar - FILM & PSYKE: Pigen, moderen og dæmonerne
10. december 2017
Usynlige uhyrer kan skræmme ethvert barn. Men endnu mere skræmmende er det, hvis det er mor, der ser dem. Det er netop, hvad den svenske film ”Pigen, moderen og dæmonerne” skildrer på skræmmende og rørende vis.
Torsdag den 22. februar - Livets betingelser
9. december 2017
Håbet er drivkraften bag et hvert menneske og med den rette hjælp, kan mange komme sig. Sådan lyder budskabet til de pårørende, de ramte og de ansatte i psykiatrien fra EN AF OS-ambassadør Kirsten Traberg Andersen, der er aktuel med bogen "Livets betingelser".
Onsdag den 28. februar - Autismespektrumforstyrrelser
8. december 2017
Autismespektrumforstyrrelser (ASF) er karakteriserede ved at være livslange forstyrrelser af social interaktion og kommunikation. ASF kan ikke helbredes eller kureres, men der findes mange muligheder for hjælp til udvikling og bedring, så man kan få en god livskvalitet.
Konference om sårbare unge på Koldinghus
16. november 2017
Torsdag den 2. november 2017 blev unges mistrivsel i præstationssamfundet sat i perspektiv af lektor Anders Petersen fra Aalborg Universitet på vores årlige Koldinghus-konference.
1 af 5 - Ny kampagne fra EN AF OS
13. oktober 2017
Psykisk sygdom er en folkesundhedsudfordring i Danmark. Faktisk rammes en ud af fem danskere af psykisk sygdom i løbet af et år. Psykisk sygdom vedkommer derfor os alle.

 


Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk