Gå til indhold
SITEMAP |
Logo og navnetræk for PsykInfo i Region Syddanmark samt kastanjer og efterårsblade fra træerne i midtenTil forsiden

 Åben rådgivning starter op i lokalpsykiatrien igen
3. juni 2020
Vi vender tilbage til den åbne rådgivning rundt omkring i lokalpsykiatrierne fra torsdag den 4. juni. Vi ser frem til at møde jer ude lokalt igen.
Tirsdag den 1. december - Fakta og fordomme om psykiske sygdomme - AFLYST
1. maj 2020
Sensationsprægede overskrifter og historier i medierne om patienter i psykiatrien er med til at skabe fordomme om psykisk sygdom. Hvordan skaber vi debat og dialog på en konstruktiv måde, som er med til at afstigmatisere?
Onsdag den 2. december - Stemmehøring - AFLYST
30. april 2020
Ca. 2 - 4 % af befolkningen hører stemmer. De fleste lever med det som en ekstra dimension i deres liv, men nogle plages og generes voldsomt af stemmerne. Det er muligt at lære, hvordan man kan mestre stemmerne, så de bliver til at leve med – eller måske helt forsvinder.
Lån en levende bog
18. juni 2019
"Lån en levende bog" består en gruppe af EN AF OS-ambassadører, som hver repræsenterer en bog. Dette betyder, at man kan låne en levende bog, mennesket fra bogen, og stille alle de spørgsmål, der gerne dukker op, når man sidder og læser en spændende bog.

PsykInfo | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk | Tilgængelighedserklæring