Header til PsykInfo Til Region SyddanmarkTil forsiden


Rigtige mænd har ikke psykiske problemer
16. marts 2015
Torsdag den 12. marts var Svend Aage Madsen på scenen, da PsykInfo i samarbejde med virksomhedsnetværket Cabi var vært ved konferencen "Rigtige mænd har ikke psykiske problemer" på Hindsgavl Slot.
Torsdag den 23. april - KOST & PSYKE: Næringsfyldt hjerneguf
1. marts 2015
Viden om kostens påvirkning af hjernens funktion og psyken er øget markant. Flere mennesker med psykiske problemer er blevet opmærksomme på, at kosten kan gøre en forskel for ens trivsel.
Mandag den 4. maj - Psykiatriloven
26. februar 2015
Begrebet Psykiatriloven bruges i mange forskellige sammenhænge. Men på hvilke områder gælder psykiatriloven og hvordan anvendes den i forbindelse med indlæggelser og under indlæggelser?
Tirsdag den 5. maj - Hvad er funktionelle lidelser - og hvordan behandles de?
24. februar 2015
Om funktionelle lidelser, psykosomatik, hypokondri, helbredsangst og medicinsk uforklarede symptomer.
Torsdag den 7. maj - Hvad kvinder ikke ved om mænd
23. februar 2015
Omkring tre gange så mange kvinder som mænd får psykologhjælp via egen læge. Til gengæld diagnosticeres mænd dobbelt så hyppigt for misbrug og behandles kun halvt så ofte for depression som kvinder. Hvorfor disse markante forskelle?
Torsdag den 7. maj - Børn med psykisk syge forældre
22. februar 2015
Det er ikke let at være forældre og samtidig have en psykisk lidelse. Det kan være svært at tale med børnene om sygdommen og forklare, hvad der sker, lige som det kan være vanskeligt for børnene at tale om det.
Onsdag den 13. maj - To fortællinger om spiseforstyrrelse og selvskade
21. februar 2015
Aftenen byder på et kig ind bag facaden hos to personer, der fortæller deres personlige historier om kampen med en spiseforstyrrelse eller selvskade.
Mandag den 18. maj - KOST & PSYKE: Hverdagstips til sundere kostvaner, stabilt blodsukker og mere energi
19. februar 2015
Overalt frister hurtige, nemme og usunde madvarer, som kan være svære at styre udenom. At undgå fristelserne og opretholde en sund livsstil med en varieret og nærende kost kan blot være en endnu større udfordring, hvis man samtidig har en psykisk lidelse.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk