Gå til indhold
LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af PsykinfoPsykInfo kan kun træffes via telefon og mail de næste 4 uger
9. november 2018
Pga. renovering er PsykInfo midlertidigt flyttet ud af bygning N på Lille Grundet Hulvej 7. I uge 46 - 49 er det derfor ikke muligt at møde op hos os uden at man har en aftale i forvejen. Vi kan som altid træfftes på telefon 99 44 45 46 eller mail psykInfo@rsyd.dk
Mandag den 19. november - Selvskadende adfærd hos unge
12. september 2018
Selvskade er et stigende problem blandt børn og unge, og 11 % af den samlede danske befolkning har skadet sig selv med vilje mindst én gang på et tidspunkt i deres liv.
Onsdag den 21. november - Tourettes syndrom
11. september 2018
Tourettes syndrom er en lidelse, der gennem de senere år har fået mere fokus, bl.a. i medierne. Tourettes syndrom har været præget af en vis mystik gennem tiden grundet dens, til tider, meget opsigtsvækkende fremtrædelsesform.
Onsdag den 21. november - At være pårørende til et menneske, der truer med eller har forsøgt selvmord
9. september 2018
Det er følelsesmæssigt hårdt at være tæt på et familiemedlem eller en ven, som har forsøgt selvmord og er selvmordstruet. Handlingen skaber usikkerhed og kaotiske følelser hos de pårørende.
Onsdag den 28. november - Autisme: Er talenterne skjulte?
8. september 2018
Ungdommen er en tid, hvor der sker stor udvikling og forandring. Det er en periode med mange betydningsfulde valg, der kan være svære at forholde sig til, når man har svært ved at forestille sig fremtiden.
Tirsdag den 4. december - Når samarbejde giver stabil skolegang
7. september 2018
Skolefravær hos børn og unge er en tiltagende problematik for skoler og kommuner i dagens Danmark. Ustabil skolegang giver faglige, sociale, psykiske og biologiske konsekvenser både på kort sigt og på lang sigt.
Menneskebiblioteket med EN AF OS-ambassadører
24. august 2018
Den 26. august til arrangementet "En sindssyg god søndag i Middelfart vil der være et menneskebibliotek med EN AF OS-ambassadører.
Efterårskalenderen er klar
4. juli 2018
Så er den nye kalender for efteråret klar med en masse spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud fredag den 10. august, men den kan også ses her på hjemmesiden.
PsykInfo flytter til Vejle
19. juni 2018
PsykInfo flytter sammen med Psykiatriens administration til nye lokaler i Vejle. Her har vi første åbningsdag fredag den 22. juni.
EN AF OS-ambassadører vinder Frivillighedsprisen 2018
26. april 2018
Stort og velfortjent tillykke til vores 85 frivillige EN AF OS-ambassadører, som løb med hovedprisen til uddelingen af Frivillighedsprisen den 25. april 2018.
Ny undersøgelse: Flere unge mistrives
8. marts 2018
Flere unge mistrives og stressniveauet er steget for næsten alle aldersgrupper, men i særlig grad for de unge kvinder. Det viser Region Syddanmarks nyeste sundhedsprofil af de syddanske borgere, som giver et unikt øjebliksbillede af syddanskernes sundhedstilstand.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk