Gå til indhold
LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |

HeaderForårskalenderen er klar
20. december 2017
Så er den nye kalender for foråret klar med mange spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud fredag den 5. januar, men den kan også ses her på hjemmesiden.
Torsdag den 1. februar - Hash - forbrug, misbrug og risiko for psykisk sygdom
14. december 2017
Hash er ofte forbundet med psykiske problemer – bl.a. psykoser. Psykiske lidelser blandt stofbrugere er hyppige, idet stofbrug ofte optræder sammen med egentlig psykisk sygdom eller psykiske problemer. Misbrug blandt patienter med debuterende psykosesymptomer er meget udbredt.
Tirsdag den 6. februar - Spiseforstyrrelser
13. december 2017
En spiseforstyrrelse er karakteriseret ved forstyrret spiseadfærd og opfattelse af mad, krop og vægt. Omkring 1 - 2 % af den danske befolkning lider af en spiseforstyrrelse.
Onsdag den 7. februar - Fra tomgang til tankegang
12. december 2017
Hvorfor går vi, og hvad gør det for os som mennesker? Vandring har spillet en rolle i menneskets udvikling, og det har været et livsvilkår igennem århundreder.
Torsdag den 8. februar - En helt almindelig lykkelig familie
11. december 2017
En fortælling fra det virkelige liv af far og datter om livet før og efter en borderline-diagnose.
Onsdag den 21. februar - FILM & PSYKE: Pigen, moderen og dæmonerne
10. december 2017
Usynlige uhyrer kan skræmme ethvert barn. Men endnu mere skræmmende er det, hvis det er mor, der ser dem. Det er netop, hvad den svenske film ”Pigen, moderen og dæmonerne” skildrer på skræmmende og rørende vis.
Torsdag den 22. februar - Livets betingelser
9. december 2017
Håbet er drivkraften bag et hvert menneske og med den rette hjælp, kan mange komme sig. Sådan lyder budskabet til de pårørende, de ramte og de ansatte i psykiatrien.
Onsdag den 28. februar - Autismespektrumforstyrrelser
8. december 2017
Autismespektrumforstyrrelser (ASF) er karakteriserede ved at være livslange forstyrrelser af social interaktion og kommunikation. ASF kan ikke helbredes eller kureres, men der findes mange muligheder for hjælp til udvikling og bedring, så man kan få en god livskvalitet.
Konference om sårbare unge på Koldinghus
16. november 2017
Torsdag den 2. november 2017 blev unges mistrivsel i præstationssamfundet sat i perspektiv af lektor Anders Petersen fra Aalborg Universitet på vores årlige Koldinghus-konference.
1 af 5 - Ny kampagne fra EN AF OS
13. oktober 2017
Psykisk sygdom er en folkesundhedsudfordring i Danmark. Faktisk rammes en ud af fem danskere af psykisk sygdom i løbet af et år. Psykisk sygdom vedkommer derfor os alle.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk