Header til PsykInfo Til Region SyddanmarkTil forsiden


Tirsdag den 2. september - Hvordan opspores tidlige tegn på psykisk forstyrrelse?
13. august 2014
Der er ikke nogen simpel forklaring på, hvorfor folk får en psykisk sygdom, og hvorfor nogle sygdomme bryder ud i barndommen og andre først senere i livet. Men hvad er risiko, og hvad beskytter?
Torsdag den 4. september - At være pårørende til et menneske med borderline
12. august 2014
Hvad er borderline, hvordan opstår det, er det nogens ”skyld”, er det i orden at sige nej og sætte grænser – hvordan? Og hvad kan jeg som pårørende gøre for min pårørende – og for mig selv?
Nye medarbejdere med brugerbaggrund til Lokalpsykiatrien
11. august 2014
Syv nye medarbejdere med brugerbaggrund er fundet til de lokale Psykinfo'er i regionens lokalpsykiatrier. I de kommende to uger besøger de den centrale PsykInfo i Middelfart, hvor de gennemgår et introprogram.
Lørdag/søndag den 6. og 7. september - Stafet for Livet
11. august 2014
’Stafet For Livet’ er en kampagne, der sætter fokus på kræftsagen. ’EN AF OS’ sætter et hold og støtter op om kampagnen.
Onsdag den 10. september - FILM & PSYKE: Sorg og glæde
10. august 2014
Niels Malmros’ ” Sorg og glæde” tager sit udgangspunkt i vinteren 1984. Filminstruktøren Johannes har været ude for at holde et foredrag, og da han kommer hjem er katastrofen sket.
Torsdag den 11. september - FILM & PSYKE: Når livet bliver et valg
9. august 2014
Mellem 2 – 10 % af alle danskere får på et tidspunkt i deres liv en depression. Og det skønnes at mellem 200.000 og 300.000 har en depression, der er så alvorlig, at de har brug for behandling.
Torsdag den 11. september - Sukkerafhængighed eller ej
8. august 2014
Kan man være sukkerafhængig, og hvad kan man gøre for at komme sukkertrangen til livs? Hør om, hvad almindeligt fedtfattigt, fiberrigt mad kan gøre for det daglige liv og lysten til at fungere.
Torsdag den 11. september - Vi siger, Jeppe drikker, men i dag ved vi også, hvorfor han drikker
7. august 2014
De fleste har prøvet at eksperimentere med rusmidler og oplevet den umiddelbare virkning af alkohol eller stoffer. Hvad er det rusmidler gør ved os, så vi ikke kan stoppe forbruget, også selv om det er ved at koste os livet?

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk