Header til PsykInfo Til Region SyddanmarkTil forsiden


Torsdag den 21. august - Naturfitness
14. august 2014
Naturfitness er motion i naturens eget fitness-center. Naturen byder på nogle helt specielle forhold og træningsmuligheder.
Tirsdag den 2. september - Hvordan opspores tidlige tegn på psykisk forstyrrelse?
13. august 2014
Der er ikke nogen simpel forklaring på, hvorfor folk får en psykisk sygdom, og hvorfor nogle sygdomme bryder ud i barndommen og andre først senere i livet. Men hvad er risiko, og hvad beskytter?
Torsdag den 4. september - At være pårøreende til et menneske med borderline
12. august 2014
Hvad er borderline, hvordan opstår det, er det nogens ”skyld”, er det i orden at sige nej og sætte grænser – hvordan? Og hvad kan jeg som pårørende gøre for min pårørende – og for mig selv?
Nye medarbejdere med brugerbaggrund til Lokalpsykiatrien
11. august 2014
Syv nye medarbejdere med brugerbaggrund er fundet til de lokale Psykinfo'er i regionens lokalpsykiatrier. I de kommende to uger besøger de den centrale PsykInfo i Middelfart, hvor de gennemgår et introprogram.
Lørdag/søndag den 6. og 7. september - Stafet for Livet
11. august 2014
’Stafet For Livet’ er en kampagne, der sætter fokus på kræftsagen. ’EN AF OS’ sætter et hold og støtter op om kampagnen.
Efterårets arrangementskalender sendt i trykken
9. juli 2014
PsykInfos arrangementskalender for efteråret 2014 er gået i trykken og vil være tilgængelig fra starten af august. Se allerede nu, hvilke arrangementer, du kan glæde dig til.
Farmors stue 29. - 31. maj
1. juni 2014
PsykInfo havde igen i år stor succes med Farmors stue på Jelling Musikfestival.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk