Gå til indhold
LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |

HeaderEN AF OS-ambassadører vinder Frivillighedsprisen 2018
26. april 2018
Stort og velfortjent tillykke til vores 85 frivillige EN AF OS-ambassadører, som løb med hovedprisen til uddelingen af Frivillighedsprisen den 25. april 2018.
Ny undersøgelse: Flere unge mistrives
7. marts 2018
Flere unge mistrives og stressniveauet er steget for næsten alle aldersgrupper, men i særlig grad for de unge kvinder. Det viser Region Syddanmarks nyeste sundhedsprofil af de syddanske borgere, som giver et unikt øjebliksbillede af syddanskernes sundhedstilstand.
Tirsdag den 22. maj - Spiseforstyrrelsens labyrint
5. marts 2018
I anledning af udgivelsen af Maria Guala, Dorthe Nissen, Eva Wittenborn og Helene Nygaard Nielsens nye bog ’Spiseforstyrrelsens labyrint’ inviteres til gratis Gå-Hjem-Møde i Lokalpsykiatri Odense.
Torsdag den 31. maj - En helt almindelig, lykkelig familie
4. marts 2018
En fortælling fra det virkelige liv af far og datter om livet før og efter en borderline-diagnose.
Torsdag den 31. maj - Skizofreni
4. marts 2018
Skizofreni er en alvorlig psykisk sygdom. Den kendetegnes ved omfattende og karakteristisk ændring i tænkning, tolkning af sanseindtryk og følelsesliv.
Onsdag den 6. juni - NATUR & PSYKE: Forårstur til Kalvø i Genner Bugt
3. marts 2018
For mange mennesker kan det være afstressende og helbredende at opholde og bevæge sig i naturen. Turen giver smukke billeder til nethinden og vil give følelsen af velvære.
Onsdag den 13. juni - NATUR & PSYKE: Fanø Nord og Kikkebjerget
2. marts 2018
I naturen er der mulighed for at være nærværende og sanseligt tilstede. Humøret, stemningen og følelserne bliver påvirket og det giver øget livskvalitet.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk