Gå til indhold
LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |

PsykInfo - Psykiatrisk InformationscenterTil forsidenPsykiatridage i Vejle
5. september 2019
Psykiatrifonden inviterer nu til efterårets psykiatridage i Vejle den 5. og 6. november. Denne gang handler dagene om dobbeltdiagnoser.
Onsdag den 23. oktober - PTSD
10. juli 2019
For nogle påvirker PTSD arbejdslivet og for andre påvirker det familielivet. Det er ikke unormalt, at PTSD påvirker alle forhold i ens tilværelse. Det kan være særdeles lidelsesfyldt, og derfor er det afgørende, at man søger den rette hjælp eller behandling.
Torsdag den 24. oktober - Personlighedsforstyrrelser og medfølelsesfokuseret terapi
9. juli 2019
Når personlighedsstrukturen er skrøbelig, kan personligheden blive forstyrret, dvs. fungere på en måde, så personens adfærd styres af impulser og følelser frem for fornuft. Når dette står på over lang tid, er der tale om en personlighedsforstyrrelse.
Torsdag den 24. oktober - Når en elev ikke kommer i skole
8. juli 2019
Skolefravær hos børn og unge er et stigende problem. Der er sjældent en simpel forklaring eller årsag til, at en elev ikke kommer i skole. I dag er man heldigvis mere opmærksom på, at årsagerne kan være mere komplekse og varierende.
Torsdag den 31. oktober - Den gode søvn
7. juli 2019
Chefpsykolog Michael Danielsen fortæller om den gode søvn og hvad der sker i kroppen og i psyken, når vi sover. Få en række konkrete redskaber til, hvordan du passer på din søvn - så du kan gå veludhvilet i gang med dagen.
Lån en levende bog
18. juni 2019
"Lån en levende bog" består en gruppe af EN AF OS-ambassadører, som hver repræsenterer en bog. Dette betyder, at man kan låne en levende bog, mennesket fra bogen, og stille alle de spørgsmål, der gerne dukker op, når man sidder og læser en spændende bog.
Første uddannelsesforløb for tidligere patienter vel overstået
5. juni 2019
Det første hold på et helt nyt uddannelsesforløb for tidligere patienter i Psykiatrien i Region Syddanmark har færdiggjort peer-uddannelsen.
Åben rådgivning i lokalpsykiatrien
1. april 2019
En gang om måneden er der åben rådgivning 13 forskellige steder i regionen, hvor man kan møde op og få en personlig samtale med en rådgiver. Rådgivningen er anonym og tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk