Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilOnsdag den 3. april - Medicin i psykiatrien: Virkninger og bivirkninger

Onsdag den 3. april - Medicin i psykiatrien: Virkninger og bivirkninger

I psykiatrien bruges forskellig slags medicin, såkaldt psykofarmaka, til at lindre og behandle psykiske lidelser. Men hvad er forskellen på de forskellige typer af psykofarmaka, hvordan virker de og hvilke bivirkninger kan man opleve? Er der noget, man som patient eller pårørende i den forbindelse skal være særligt opmærksom på, og hvor kan man få mere viden om psykofarmaka?

Farmaceut Tina Hoff Duedahl fra Psykiatriens Medicinrådgivning vil give et oplæg omkring brug af psykofarmaka. Diætist Jane Poulsen fra Assens Kommune vil fortælle om, hvorfor det er vigtigt at have fokus på kosten for at undgå store vægtøgninger ved brug af psykofarmaka samt vigtigheden af, at ændringerne foregår i samarbejde med den psykiske sårbare, uden forbud, påbud og løftede pegefingre.

Til slut vil EN AF OS-ambassadør Vibeke B. Andersen fortælle om sine personlige erfaringer med brug af medicin, virkninger og bivirkninger.

Sted Socialpsykiatrien, Vestervangen 100, 5690 Tommerup

Tid 19.00 - 21.00 - Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør PsykInfo Middelfart


Siden er sidst opdateret 4-4-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk