Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilTirsdag den 2. april - Borderline - en personlighedsforstyrrelse

Tirsdag den 2. april - Borderline - en personlighedsforstyrrelse

Når personlighedsstrukturen er skrøbelig, kan personligheden blive forstyrret, dvs. fungere på en måde, så personens adfærd styres af impulser og følelser frem for fornuft. Når dette står på over lang tid, er der tale om en personlighedsforstyrrelse.

I Danmark lider ca. 1-2 % af befolkningen af emotionel ustabil personlighedsstruktur - borderline type. En del har svært ved at fastholde arbejde, uddannelse og aktiviteter med andre mennesker, fordi deres ustabile selvopfattelse og følelsesliv gør det vanskeligt.

Socialrådgiver Annette Lodahl og sygeplejerske Henning Pedersen, Team for personlighedsforstyrrelser, Lokalpsykiatri Haderslev, vil fortælle om, hvordan borderline påvirker det enkelte menneske - og ofte de nære relationer til pårørende. De vil komme ind på kriterier for at stille diagnosen, symptomer, årsager og behandlingstiltag.

EN AF OS-ambassadør Pernille Jensen vil efterfølgende fortælle om sine erfaringer med at leve med borderline og hvordan hun mestrer hverdagen.

Sted Sygehus Sønderjylland, indgang B, Auditorium, lokale 57.001, Kresten Phillipsens Vej 15, 6200 Aabenraa

Tid 19.00 - 21.00 - Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør SIND Aabenraa, Bedre Psykiatri Aabenraa/Tønder og PsykInfo Aabenraa


Siden er sidst opdateret 20-2-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk