Gå til indhold

PsykInfo - Psykiatrisk InformationscenterTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilTirsdag den 5. marts - Nyt sundhedsambulant behandlingstilbud til børn og unge samt deres familier

Tirsdag den 5. marts - Nyt sundhedsambulant behandlingstilbud til børn og unge samt deres familier

Børn og unge med psykiske problemer kan også være udfordrede af søvnvanskeligheder og usund livsstil. Udfordringer som kan vedligeholde eller ligefrem forstærke de psykiatriske symptomer. Mange ønsker forandring, men symptomerne kan i sig selv være en hindring for at overkomme vanskeligheder og påbegynde den forandring man ønsker. 

Sundhedsambulatoriet i Børne- og Ungdomspsykiatri Odense har udviklet tilbuddene ”Den vigtige søvn”, der retter sig mod søvnvanskeligheder, og ”SMART” som skal støtte muligheden for at begynde på nye sundere vaner.

Funktionsleder Rikke Hansen fortæller om baggrunden og specialsygeplejerske og forløbskoordinator Eva Foght-Nielsen og ambulantsygeplejerske Britt Fonnesgaard Christophersen beskriver tilbuddene, og hvordan der på praksisniveau arbejdes med dette. Der lægges op til dialog med deltagerne om deres oplevede behov for støtte, råd og vejledning.

Sted Auditoriet, Psykiatrisk Afdeling Odense, indgang 220 A (store p-plads ved OUH), J.B. Winsløws Vej 18, 5000 Odense

Tid 19.00 - 21.00 - Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør PsykInfo Odense


Siden er sidst opdateret 6-3-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk