Gå til indhold

PsykInfo - Psykiatrisk InformationscenterTil forsiden

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilSEPTEMBER 2019pilOnsdag den 11. september - NATUR & PSYKE: Svampetur i Marbæk Plantage

Onsdag den 11. september - NATUR & PSYKE: Svampetur i Marbæk Plantage

Forskning viser, at når vi opholder os i naturen, så gavner det både vores fysiske og psykiske helbred. Naturen giver os en pause fra alle de indtryk, muligheder og valg, som findes i vores almindelige dagligdag.

Naturvejleder og socialpædagog Benny Jensen og svampekyndige Inger og Erik Kaxe tager deltagerne med på svampetur til Marbæk Plantage. I Marbæk satser vi på rigtig mange kantareller og forskellige rørhatte. Måske er vi også heldige at finde den store Karl Johan. De giftige svampe, som der findes flest af, står smukt i skovbunden og dem vil der blive rig mulighed for at navnebestemme og beundre.

Medbring kurv og en lille kniv. Som afslutning vil der blive mulighed for at nyde jeres medbragte drikkevarer og de svampekyndige guider vil sortere alle svampene, inden de kan tages med hjem. Der vil også blive mulighed for at få nogle gode opskrifter til tilberedningen.

Sted Marbækgård, Marbækgårdsvej 1, 6710 Esbjerg V

Tid 13.00 - 15.30 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding  
Arrangør Bedre Psykiatri Esbjerg/Fanø/Vejen og PsykInfo Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 12-9-2019

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk