Gå til indhold
PsykInfos navnetræk med Region Syddanmarks logo i røde farver og et foto af sortbrogede køer, der græsser på en grøn mark.Til forsiden

 

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilTirsdag den 27. oktober - Compassion: Lær at leve med svære følelser

Tirsdag den 27. oktober - Compassion: Lær at leve med svære følelser

Compassion-træning handler om at blive opmærksom på, at man selv eller en anden oplever noget svært og mærker et ønske eller motivation til at lindre den lidelse. Compassion-træningen giver os redskaber til at rumme de svære følelser, som vi alle oplever.

Autoriseret psykolog Nanja Holland Hansen vil fortælle om det 8-ugers Compassion Cultivation Training (CCT), som blev udviklet ved Stanford University. Hun vil også fortælle om forskningen omkring denne type af træning for pårørende til mennesker med en psykisk lidelse.

Nanja Holland Hansen har arbejdet som psykolog ved Stanford University, hvor hun blev nysgerrig på compassion-træningen og CCT-kurset. Da hun flyttede hjem til Danmark begyndte hun at undervise og forske ved Aarhus Universitet i metoden målrettet pårørende til mennesker med en psykisk lidelse.

Sted Stoppestedet, Sjællandsgade 46, 7000 Fredericia

Tid 19.00 – 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør PsykInfo Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 28-10-2020

PsykInfo | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk | Tilgængelighedserklæring