Gå til indhold
PsykInfos navnetræk med Region Syddanmarks logo i røde farver og et foto af sortbrogede køer, der græsser på en grøn mark.Til forsiden

 

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilOnsdag den 21. oktober - Angst

Onsdag den 21. oktober - Angst

OBS: For at begrænse mulig spredning af coronavirus er det besluttet at aflyse arrangementet.

Hver femte dansker rammes på et eller andet tidspunkt i livet af angst. Ikke alle lige hårdt, men tallet er højt. Angst er en sygdom med store konsekvenser - både for den enkelte, for de pårørende og for samfundet. Heldigvis findes der gode behandlingsmuligheder.

Angsttilstande dækker over de mest almindelige angstlidelser som socialfobi, agorafobi, enkeltfobi, panikangst, generaliseret angst og OCD. Angsten er typisk længerevarende, det føles måske som om, den altid har været der, og typisk har den ikke én bestemt årsag.

Psykolog Mathias Christensen, Lokalpsykiatri Middelfart, holder oplæg om angst. Han vil komme ind på årsager til angst og de forskellige symptomer. Han vil fortælle om behandlingsmuligheder, hvordan omgivelserne kan hjælpe, og hvad man selv kan gøre. Ved at følge den rette behandling kan de fleste komme til at leve et godt liv og være i arbejde.

EN AF OS-ambassadør Rosemarie Vejgaard vil efterfølgende fortælle om sit liv med angst.

Sted Psykiatricenter Vestervangen, Vestervangen 100, 5690 Tommerup

Tid 19.00 – 21.00 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør PsykInfo Middelfart


Siden er sidst opdateret 23-9-2020

PsykInfo | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk | Tilgængelighedserklæring