Gå til indhold
PsykInfos navnetræk med Region Syddanmarks logo i røde farver og et foto af sortbrogede køer, der græsser på en grøn mark.Til forsiden

 

Velkommen til PsykInfopilARRANGEMENTERpilTorsdag den 8. oktober - SINDETS DAG: Gode råd til at bryde ensomheden

Torsdag den 8. oktober - SINDETS DAG: Gode råd til at bryde ensomheden

Alt for mange mennesker går rundt med en oplevelse af at være ensomme. Ifølge WHO (Verdenssundhedsorganisationen) er ensomhed blandt de absolut største trusler mod et godt liv med en god mental sundhed.

Aftenens oplægsholder er chefpsykolog Michael Danielsen fra Wellbeing Institute, som vil fortælle om, hvad ensomhed er, og hvordan man kan overvinde den. Mange tror, man kun er ensom, hvis man ikke er sammen med andre mennesker. Men faktisk handler ensomhed om noget helt andet – nemlig at kunne være åben og ærlig om sig selv over for et andet menneske.

En af reaktionerne på psykisk sårbarhed kan være, at man oplever behov for at isolere sig. Det kan være på grund af usikkerhed på andres reaktion, og det kan være vanskeligt at ændre denne strategi.

Sted Multikulturhuset, Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg

Tid 18.30 – 20.30 / Hent plakat

Tilmelding PsykInfo Region Syddanmark 99 44 45 46 eller Tilmelding

Arrangør Bedre Psykiatri Sønderborg, SIND Sønderborg og PsykInfo Sønderborg


Siden er sidst opdateret 9-10-2020

PsykInfo | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk | Tilgængelighedserklæring