HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideEfterårskalenderen er klar
10. august 2016
Så er den nye kalender for efteråret klar med mange spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud fredag den 12. august, men den kan også ses her på hjemmesiden.
Nyt landsdækkende site om mental sundhed for unge i alderen 13-20 år
9. august 2016
På Mindhelper.dk kan unge få viden og råd til at håndtere alt fra kærestesorger og mobning til depression og spiseforstyrrelser. Teamet bag Mindhelper knokler med at få sitet ud til de unge, men vil rigtigt gerne have din hjælp.
Søndag den 28. august - En sindssyg god søndag
8. august 2016
I forbindelse med Trekantområdets Festuge sættes der spot på det gamle sindssygehospital i Teglgårdsparken i Middelfart.
Mandag den 5. september - Skizofreni
7. august 2016
Temaaftenen giver information om skizofreni og er henvendt til alle, der er berørt af eller interesseret i at vide mere om sygdommen.
Tirsdag den 6. september - Personlighedsforstyrrelser
6. august 2016
10 % af befolkningen har en personlighedsforstyrrelse, det vil sige en forstyrrelse af personlighed og adfærd, der viser sig ved den måde, man føler, tænker og forholder sig til andre på.
Onsdag den 7. september - Trialogmøde - affektiv lidelse
4. august 2016
Trialogmøderne har til formål at få skabt større forståelse og ligeværdighed mellem patienter, pårørende og behandlere.
Onsdag den 7. september - Psykisk sygdom rammer ikke kun den enkelte - alle pårørende rammes
3. august 2016
Som en del af Region Syddanmarks Patient- og Pårørendepolitik tilbyder Psykiatrisk Afdeling Aabenraa løbende pårørendeundervisning. Det afholdes som en åben gruppe, hvor generelle temaer inddrages efterhånden, som de melder sig hos deltagerne.
Lørdag den 10. og søndag den 11. september - Stafet for Livet
2. august 2016
”Stafet for Livet” er et stort arrangement i form af en stafet, der sætter fokus på kræftsagen og på, hvordan det er at være kræftpatient eller pårørende 24 timer i døgnet.
Mandag den 12. september - New Public Management - en dehumanisering af sundhedsvæsnet?
1. august 2016
Med indførelsen af New Public Management (NPM) var ønsket effektivisering, udgiftsreduktion og øget kvalitet af de offentlige ydelser. Men virkeligheden er blevet en hel anden.
Onsdag den 14. september - NATUR & PSYKE: Svampetur ved Gals Klint på Hindsgavl-halvøen
31. juli 2016
For mange mennesker kan det være afstressende og helbredende at opholde og bevæge sig i naturen. Humøret, stemningen og følelserne bliver påvirket og det giver øget livskvalitet.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk