Gå til indhold
PsykInfos navnetræk med Region Syddanmarks logo i røde farver og et foto af sortbrogede køer, der græsser på en grøn mark.Til forsiden

 

Velkommen til PsykInfopilVeje til videnpilEN AF OS-ambassadører

EN AF OS-ambassadører

PsykInfo samarbejder med Landsindsatsen EN AF OS, som har til formål at afstigmatisere psykisk sygdom i Danmark. Målet er at skabe større forståelse for psykisk sygdom i skoler, på arbejdspladser og alle andre steder, hvor hverdagslivet udfolder sig.

Synlighed, inddragelse og nærhed er en vigtig del af EN AF OS-indsatsen. Derfor uddannes EN AF OS-ambassadører landet over, som skal fungere som lokale repræsentanter for indsatsen. I PsykInfo Region Syddanmark har vi en række ambassadører, som via deres indflydelse, position eller faglighed kan skabe synlighed om emnet og tage det op i de kredse, hvor vedkommende kommer, kan skabe kontakter, kan mobilisere andre til at være med i indsatsen, kan sætte emnet til debat eller på dagsordenen, kan afholde et arrangement eller lignende. Se en liste over EN AF OS-voksenambassadører i Region Syddanmark her.

Siden efteråret 2012 har EN AF OS-indsatsen haft særligt fokus på unge, hvor det har været målet at engagere skoler og uddannelsesinstitutioner til at sætte psykisk sygdom på skemaet. Således har skoler og uddannelsesinstitutioner i Region Syddanmark mulighed for at få besøg af en professionel og en ungeambassadør fra indsatsen, der kan tale om det at være unge og leve med psykiske problemer. Ungeambassadørerne har selv oplevet psykisk sygdom og ønsker at hjælpe andre unge ved at dele ud af personlige erfaringer omkring det at være ung og psykisk sårbar. Se en liste over EN AF OS-ungeambassadører i Region Syddanmark her.

Vil du gerne booke en ambassadør eller har du spørgsmål, så kontakt os på telefon 99 44 45 46 eller psykinfo@rsyd.dk.

EN AF OS

 

Alle kan være med i landsindsatsen EN AF OS – og alle kan være med til at gøre en forskel. Man kan f.eks. være med som frivillig eller ambassadør. Ved at være med i indsatsen kan man være med til at sprede indsatsens budskaber og derved være med til at nedbryde de fordomme og den – ubevidste eller bevidste – diskrimination, der ofte findes omkring psykisk sygdom.


Vil du gerne være frivillig?

Læs her, hvordan du kan være frivillig og hjælpe til i indsatsen. Du kan også kontakte PsykInfo direkte på telefon 99 44 45 46 eller mail psykinfo@rsyd.dk, hvis du har lyst til at blive ambassadør.


Siden er sidst opdateret 4-4-2018

PsykInfo | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk | Tilgængelighedserklæring